Kappers Nieuws | Promoties & ACTIES |

*** ACTIE ***
Een goed haarmasker verzorgt het haar intensief van alle schadelijke invloeden van buitenaf. Ten opzichten van een conditioner is een haarmasker wat dikker van structuur. Dit komt doordat er een hogere concentratie aan voedingstoffen in een haarmasker zitten. Een goed haarmasker vormt een beschermend laagje om je haar. Het is te adviseren om een keer per week Keune haarmasker te gebruiken voor optimale voeding en bescherming van het haar.
Profiteer van onze actie op 1 van onze haarmaskers.

Koop het Royal Tribute hair serum en ontvang 50% korting op de exclusieve Klibansky styling range!

*** SPAARSYSTEEM ***
Vanaf nu hoef je niet meer zelf aan je spaarkaart te denken, want wij zijn overgestapt naar een digitaal spaarsysteem.
Neem je stempelkaart mee bij je volgende kappersbezoek en wij zetten deze punten voor je over op het nieuwe systeem. 

**** DIPLOMA **** 

 

Alle kinderen die voor het eerst hun haartjes laten knippen of de kinderen die al wat ouder zijn en goed stil gezeten hebben krijgen een knipdiploma of stilzit diploma! 

Dit is een speciaal diploma waar hun naam, de datum van de eerste knipbeurt en het eerste plukje haar op wordt bevestigd! Een leuke herinnering voor later.

 

***  Salonhygiëne ***

 

Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan. Al onze tools, kammen, borstels etcetera ondergaan na iedere behandeling een ultrasone reiniging en worden hierbij volledig ontsmet. 

 

I.v.m het Corona virus hebben wij onze salonhygiëne extra aangescherpt. Iedere klant krijgt een schone kapmantel en hebben wij schermen tussen alle stoelen geplaatst, zodat u op een gepaste afstand van andere klant geholpen kan worden. 


Facebook & Instagram

     

Klik op de foto en Like Us !!